Close

Nexus ondergaat nu volledige transformatie

De oude vertrouwde nieuwsbrief/Nexus heeft door de komst van het (mobiel)internet een transformatie moeten ondergaan. Waar vrienden, donateurs en geïnteresseerden voorheen nog een papieren nieuwsbrief in de brievenbus ontvingen, krijgen zij deze nu digitaal per mail. Ook is dit platform op elk willekeurig moment te bezoeken. Digitalisering is overal zichtbaar, zo kunnen we onze bankafschriften online inzien, betalen we digitaal en blijkt ook dat het lezen van de digitale krant in opmars is. Het is dan ook niet vreemd om als Rijnmondband de overstap te maken naar een compleet digitale nieuwsbrief/nexus.

Natuurlijk is deze stap niet alleen gebaseerd op de digitalisering. Als bestuur van de Rijnmondband hebben we moeten besluiten dat de kosten dusdanig hoog zijn, dat het niet meer rendabel is om de Nexus vier keer per jaar te laten drukken.

Het voordeel van een online nieuwsbrief systeem, is dat het niet gebonden zit aan een vast tijdsbestek. Berichten kunnen geplaatst worden, wanneer iets nieuws is. Wij streven er naar om zeker 3 á 4 berichten per maand te plaatsen. Dit betekent dat, in tegenstelling tot de 'oude' Nexus, u geen berichten meer zult lezen van 3 maanden terug. Jazeker, deze kunt u altijd opzoeken, maar ons doel is om u te informeren over de gebeurtenissen die NU spelen.

'Moet ik de website zelf in de gaten houden om op de hoogte te blijven van de Rijnmondband?' Nee, u zult gewoon een e-mail krijgen waarin de belangrijkste berichten vermeld staan. Door middel van een link komt u hier terecht en bladert u door alle andere berichten die voor u interessant zijn. Ontvangt u nog geen email? Dat nodig ik u uit dit te laten weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of hierboven via het '+' icoontje uw e-mailadres in te vullen.

Marvin Alex. Schaap

Loading...
Loading...