Close

Rijnmondband op Koningsdag in Nunspeet en Huizen

Koningsdag, de dag dat heel Nederland de verjaardag van de koning viert. En natuurlijk ook de dag waar alle muzikanten naar toe werken. De start van het taptoe seizoen wordt vandaag ingeluid. Dit seizoen staat voor veel orkesten in het teken van het WMC, en dat geldt natuurlijk ook voor de Rijnmondband!

Er staan twee taptoes op het programma. Om half 12 stappen we in de bus van Dirk (onze vaste chauffeur) om te vertrekken naar Nunspeet. Daar worden twee shows gepresteerd: Soulmates en La Balle Rouge. Er komen wat donkere wolken aan vlak voor we gaan inspelen. Tijdens het inspelen begint het toch wel even goed te regenen, maar gelukkig blijft het tijdens de taptoe droog. Na de shows van ATM, EVC Enschede en de Rijnmondband volgt er een korte finale. We kleden ons snel om en stappen in de bus richting Huizen om daar te gaan eten.

In Huizen aangekomen was het tijd voor een potje voetbal, even rustig zitten en een hapje eten. De organisatie heeft eerder aangeboden om de kantine open te zetten voor ons. Bedankt hiervoor! Het was even druk, maar wij hebben lekker kunnen eten.

Na het eten nemen we de tijd om in te spelen. Er staan zo immers weer twee shows op het programma. We kunnen allemaal genieten van de shows van Bernard Amersfoort, MCC Laren en Amantius 's Hertogenbosch. Een aantal kinderen van Bernard Amersfoort zijn ook de eerste die onze #roodtowmc-sticker hebben gevonden!

Na de finale stappen we allemaal weer in de bus en vertrekken we richting Schiedam. Koningsdag zit er weer op voor dit jaar!

Loading...
Loading...